Entreprenør og kloakmester

Anlægsgartner

God Anlægsgartner i Sakskøbing & Maribo på Lolland-Falster

En anlægsgartner med muskelkraft og maskiner – det er Erik Frederiksens Eftf. ApS!

Her finder du en alsidig anlægsgartner

Hvis du skal bruge en anlægsgartner, kan du trygt kontakte Erik Frederiksens Eftf. ApS. Vi har mere end 60 års erfaring som anlægsgartner med alle former for anlægsarbejde, og vi har det rette mandskab til at klare opgaverne.

Erfaring og ekspertise 

Som anlægsgartner er arbejdet oftest i den tunge ende, hvad angår muskelkraft, og derfor har vi også de rette maskiner til at hjælpe os. Samtidig har vores medarbejdere ekspertisen og uddannelse til at betjene maskinerne, og ikke mindst kendskab til reglerne for, hvad du må bruge hvor. En ukyndig kan komme til at skabe meget ravage ved at bruge de tunge maskiner forkert, men med os kommer der ingen pludselige strømudfald eller andre overrevne kabler.

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS tilbyder vi som anlægsgartner et bredt fundament af anlægsarbejde:

  • Gravearbejde
  • Støbning af fundament, gulve mm
  • Udlægning af leret vejgrus, slotsgrus mm
  • Opgravning af hække, rødder, stød mm
  • Betonarbejde
  • Etablering af græsplæner med rullegræs
  • Etablering af regnvandsfaskiner
  • Etablering af omfangsdræn
5-stjernet anmeldelse

Vi er anlægsgartner for både private og erhverv

Har du virksomhed, så lad dine kunder blive mødt af et smukt og velplejet grønt indgangsparti, og lad dine medarbejdere nyde godt af en gårdhave og smukke beplantninger.

Skal der anlægges stier på udendørsarealerne, har vi som anlægsgartner et bredt udvalg af sten, fliser og grus. Vi er med andre ord en alsidig entreprenør og anlægsgartner, der leverer løsninger til en fordelagtig pris.

Vi er også anlægsgartner med mange opgaver for private kunder. Haven er rum om familiens udeliv. Det er i haven og på de grønne arealer, vi kan slappe af og nyde idyllen. Du kan få de bedste oplevelser ud af haven, hvis du tager Erik Frederiksens Eftf. ApS med indover, når det handler om ordentlig planlægning og pleje.

Vi har i mange år arbejdet som professionel anlægsgartner med anlægsarbejde, nyanlæggelser, omlægninger og vedligeholdelse af haver. Vi står gerne for såvel ”det grønne” som ”det grå” – brolægning, anlæg med fliser og sten, og opsætning af hegn.

Erik Frederiksens Eftf. Aps løser med mange års erfaring som anlægsgartner også opgaver med anlægning af indkørsler for både private og virksomheder. Vi kan etablere virksomhedens nye parkeringsareal, stå for belægningen med sten og asfalt og plantning af træer og buske, så parkeringspladsen ikke bare bliver en tomt med hvide båse.

Vi giver også gerne indkørslen til privatvillaen eller parcelhuset et nyt udseende, og har et stort udvalg af sten og fliser. Samtidig kan vi opsætte et lavt hegn eller buske, der skaber en adskillelse mellem indkørsel og forhave.

Få et tilbud på anlægsarbejde

Vi kører ud som anlægsgartner og laver anlægsarbejde på Lolland, Falster og i Vordingborg, og vi kommer gerne forbi dig for at drøfte, hvad du kan bruge en professionel anlægsgartner til, og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 30 53 29 73 – måske er vi lige optaget af nogle, der skal bruge en dygtig anlægsgartner, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Erik Frederiksens Eftf - Din foretrukne entreprenør på Lolland-Falster siden 1962

Cookie- og privatlivspolitik