Entreprenør og kloakmester

Brolægger

Anmelderrost Brolægger i Sakskøbing & Maribo på Lolland-Falster

Hvis du søger en dygtig og professionel brolægger, så kontakt Erik Frederiksens Eftf. ApS.

Her finder du en entreprenør og brolægger, der kan sit kram

Erik Frederiksens Eftf. ApS blev grundlagt i 1948, og med mere end 60 års erfaring som entreprenør kan du trygt regne med, at her er en brolægger, der kan løse selv den mest udfordrende opgave. Hos Erik Frederiksens Eftf. er der i dag ansat 5 medarbejdere, og en struktørelev. Vores succes bygger på loyale og stabile medarbejdere, som alle har mange års erfaring. Medarbejderne sætter en stor ære i at gøre tingene rigtigt og i at aflevere en perfekt opgave til kunden.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor, og vi løser mange forskellige slags anlægsopgaver, og typisk udfører vi opgaver med brolægning i:

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Vi bruger ofte granitsten, da det er et stærkt materiale, der er meget nemt at vedligeholde. Hvis du behandler din granit pænt med algefjerner med mere, kan du have et smukt resultat mange år frem.

Ikke alene er granit meget smukt, det kan også holde til megen belastning. For at sikre, at det underlag, vi brolægger på, er stærkt og stabilt, tilbyder vi gerne at lave en fast bund til jer, før vi brolægger. Har du kørsel på det areal, hvor den nye belægning skal være, laver vi en kørefast bund til dig af både afrettergrus og stabilgrus. Så du er sikret mod skred i fremtiden.

5-stjernet anmeldelse

Vi brolægger både stort og småt

Mange steder, hvor du har behov for et underlag, er brolægning et oplagt valg. Både fordi det er så smukt, fordi det er nemt at vedligeholde, og fordi det er stærkt og stabilt. Vi brolægger også, fordi det løfter arealet, hvor det lægges, op til et smukt kvalitetsområde.

Erik Frederiksens Eftf. ApS brolægger, præcis hvor kunderne ønsker det, men typisk er det:

  • Ved anlæg af have
  • I både større og mindre parkanlæg
  • I gårdmiljøer
  • På terrasser
  • I indkørsler

En brolægger vejleder også kunderne

At være brolægger er også i høj grad at stille skarpt på, hvad det er, du ønsker og forventer som kunde.

Enhver opgave med os starter med dialog, for ikke to kunder er ens, og ikke to opgaver er det.
Det er det, der gør det sjovt at udføre brolæggeropgaver.

Vi har gennem årene løst mange opgaver og spændende projekter for både privatkunder, offentlige kunder og erhvervskunder – og derigennem har vi samlet en stor mængde erfaring og inspiration, der kan komme dig til gode.

Inden du beslutter dig for, hvilken belægning du vil have, og hvordan det skal løses, så tag os med på råd – måske kan vi se nogle muligheder og løsningsforslag, du ikke selv havde fået øje på? Tag gerne et kig i vores galleri og se nogle af de mange flotte projekter, vi har færdiggjort – vi brolægger præcis det, du ønsker, og måske er der noget inspiration at hente.

Få et tilbud fra din brolægger i dag

Vi kører hver dag ud på Lolland, Falster og i Vordingborg, og vi kommer gerne forbi dig for at drøfte dit behov for en dygtig brolægger, og hvad vi kan tilbyde dig, helt uforpligtende.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 30 53 29 73, så er vi på vej!

Læs også:
Anlægsgartner

Erik Frederiksens Eftf - Din foretrukne entreprenør på Lolland-Falster siden 1962

Cookie- og privatlivspolitik