Entreprenør og kloakmester

Kloakmester

Dygtig Kloakmester i Sakskøbing & Maribo på Lolland-Falster

Hvis du har brug for en seriøs kloakmester, så kontakt Erik Frederiksens Eftf. ApS.

En kloakmester med mere end 60 års erfaring med rør

Hos Erik Frederiksens Eftf.  ApS er vi autoriseret kloakmester og laver alle former for kloakarbejde, og har såvel maskiner som dygtige medarbejdere med lang erfaring inden for kloak. Hvis du søger en kloakmester, der har styr på rør og teknik, er Erik Frederiksens Eftf. ApS lige i nærheden. Vi er lokale og samtidig et professionelt kloakfirma, der udfører serviceopgaver for både virksomheder, offentlige institutioner, myndigheder og naturligvis også for private kunder.

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester har vi dygtige og veluddannede medarbejdere, der alle har stor viden og uddannelse i at benytte de rigtige teknikker og maskiner. Vi påtager os lige så gerne de mindre opgaver inden for kloakarbejde, men har også kapacitet således, at vi som kloakfirma kan påtage os væsentlig større opgaver inden for kloakarbejde.

I sagens natur kan man ikke se de skjulte rør, der ligger under veje, huse og grunde, så kloakering er bygget på tillid til, at de holder – og holder tæt i mange år. Og alt kloakarbejde bygger på tillid til din kloakmester. Dette store ansvar tager vi som kloakfirma gerne på os. Vi er endvidere medlem af Danske Kloakmestre.dk.

Inden for kloakarbejde beskæftiger vi som kloakmester os bl.a. med

  • TV inspektion
  • Renovering af kloak
  • Kloakrenser
  • Og så er Erik Frederiksens Eftf. certificeret rottespærremontør
5-stjernet anmeldelse

TV inspektion

Med TV inspektion af en kloakledning kan en kloakmester skabe sig et godt indtryk af en lednings eller et kloakrørs tilstand og bl.a. vurdere, om ledningen eller røret er tæret og utæt. Hvis de er det, er indsivning af grundvand og udsivning af spildevand en stor risiko. Med TV inspektion kan Erik Frederiksens Eftf. ApS derfor på forhånd vurdere omfanget af en evt. kloakrenovering, og dermed hvad der er bedst og billigst for dig som kunde. Samtidig kan vi også se omfanget af eventuelle rotteproblemer og vurdere, om der bør sættes rottespærrer op. Erik Frederiksens Eftf. ApS er udover at være kloakmester også certificeret rottespærremontør.

En kloakmester, der også er en hurtig kloakrenser

Hvis du står med en tilstoppet kloak, vil du sikkert gerne have hjælp til det hurtigst muligt.

Hvad enten det drejer sig om en brønd eller et afløb fra køkken, bad mm, kan vi komme hurtigt og lave spuling af kloak, således at der atter er fri passage.

Erik Frederiksens Eftf. ApS er din kloakmester og samtidig en effektiv kloakrenser, ”når lokummet brænder”.

Har du lækage, utætheder eller hul i kloakken? Kontakt din kloakmester med det samme

Erik Frederiksens Eftf. ApS rykker gerne ud med kort varsel, ligesom vi gerne vil inddrages og komme med et uforpligtende tilbud, når du har planer om renovering og nyanlægning af kloak.

Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 30 53 29 73 – måske er vi lige nede i en kloak, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Læs også:
Anlægsgartner

Erik Frederiksens Eftf - Din foretrukne entreprenør på Lolland-Falster siden 1962

Cookie- og privatlivspolitik