Entreprenør og kloakmester

Snerydning

Snerydning med garanti i Sakskøbing, Maribo & på resten af Lolland-Falster

Er snerydning en sur pligt, der kommer, når man har mindst tid til det? Erik Frederiksens Eftf. ApS rykker gerne ud og klarer opgaven!

Lad os klare både snerydning og saltning

Snerydning er en af de opgaver, man lægger mest mærke til, når ingen løser den. Det kan udløse både sure miner og faktisk også ganske farlige situationer. Alle har en mening om, hvornår der skal ske snerydning, men det er de færreste, der har maskinerne og tiden til det, når først Kong Vinter sætter ind for alvor.

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS kan vi med det rette maskinel og mandskab tilbyde:

  • Snerydning
  • Saltning på gader og private grunde

Når vinteren kommer, forventes det i grundejerforeninger og boligforeninger, at der er styr på snerydning og saltning. Beboerne og andre, der skal kunne komme frem, forventer, at veje, parkeringspladser og fortove har fået snerydning, både når de skal ud om morgenen, og når de kommer hjem. Samtidig skal der saltes, når der er frostvarsel, og det skal ske i så god tid, at der ikke opstår glatte veje mm.

På både mindre og større virksomheder kan det ved snevejr være svært for de både medarbejdere og eventuelle kunder at komme til at parkere og i det hele taget færdes på virksomhedens område, hvis ikke en pedel eller vicevært har været ude og klare snerydning, inden arbejdsdagen starter. Er der derudover leverandører og kunder, der skal kunne læsse og losse varer med mere, er det lige så nødvendigt, at snerydning og saltning klares fra morgenstunden og måske igen i løbet af dagen.

5-stjernet anmeldelse

Vi kan klare både snerydning og saltning

Hvis du lader Erik Frederiksens Eftf. ApS rykke ud og assistere med snerydning og saltning, kan beboere, medarbejdere, kunder og leverandører færdes sikkert trods det kolde vejr.

I undgår farlig glatførekørsel i jeres lokalområde eller på jeres arealer, når I lader Erik Frederiksens Eftf. ApS stå for snerydning og saltning gennem hele vinteren. Så bliver det med snevejret pludselig noget sjovere – og meget lettere.

Sne og frost kan sætte ind med kort varsel, og så får de fleste både private kunder og virksomheder som regel temmelig travlt med at finde nogle firmaer, der kan hjælpe. De virksomheder, der kan, og som har maskinerne, som Erik Frederiksens Eftf. ApS, bliver hurtigt booket. Hvis du, din virksomhed eller boligforening er tidligt ude, kan I trygt gå vinteren i møde, når I har lavet en aftale med os, og derfor ikke skal til at løse opgaverne med snerydning akut.

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS står vi klar med de rigtige maskiner til snerydning og saltning, ligesom vi har et serviceminded mandskab, der gerne ifører sig vintertøj for at gøre jeres arealer farbare og sikre.

Kontakt os og få en pris på aftale om snerydning

Som bekendt er det svært at spå om vejret, og hverken vi eller I kan vide, hvornår behovet for snerydning og saltning opstår helt præcist, eller om det opstår.

Hvis vi indgår en fast aftale, sikrer vi jer, at vi rykker ud og sørger for snerydning og saltning på aftalte veje og arealer, nøjagtigt når behovet er der. Og I betaler naturligvis ikke for arbejde, der ikke bliver nødvendigt.

Vi tilbyder snerydning og saltning på Lolland, Falster og i Vordingborg til konkurrencedygtige priser, så kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 30 53 29 73 – så kan vinteren bare komme an!

Læs også:
Anlægsgartner
Brolægger

Erik Frederiksens Eftf - Din foretrukne entreprenør på Lolland-Falster siden 1962

Cookie- og privatlivspolitik