Det kommer nok ikke som en overraskelse, når man hører sætningen “det er vigtigt med et godt fundament”. Denne sætning er som en mantra for os. Vi lægger stor værdi og ære i vores håndværk og arbejde med fundamenter - Støbning af fundamentet er hvor det hele begynder.

Hvordan støbes et fundament?

Fundamentet er grundpillen i huset og et godt fundament sikrer ens hus en lang og god levetid. Støbes et fundament på den rigtige måde kan det isolere mod både fugt og kulde, samtidig med at det sikre en stabil, holdbar og stærk konstruktion. 

Et fundament støbes typisk af en speciel betonblanding, som nøje udlægges hurtigt og præcist. Når først man begynder at støbe fundamentet er det vigtigt at arbejde hurtigt, da det er vigtigt at betonblandingen tørrer samtidigt, for at sikre en gennemgående og ensartet styrke i hele fundamentet.

Forarbejde inden man støber et fundament

Når man påbegynder sin støbning af fundamentet er det vigtigt at man har planlagt processen ordentligt. Selvom det er muligt selv at planlægge og støbe et fundament, vælger mange at få hjælp fra håndværkere, da det netop er altafgørende hvilken kvalitet arbejdet  udføres i. 

Som sagt er der mange overvejelser og ofte mange nye tiltag man kan gøre brug af, derfor er det specielt vigtigt at have en god samarbejdspartner, når man går med tankerne om at bygge selv.

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS rådgiver vi dig i hele processen, helt fra planlægningen og frem til udførelsen af selve støbningen af fundamentet.

Støbning af fundament i garage, skur og hus

Skal der bygges ny garage, ny terrasse eller nyt skur? Ved mindre byggerier kan man gøre brug af andre støbninger af fundamenter. Ved huse bruges som sagt en betonblanding, hvorimod ved mindre byggerier kan man gøre brug af jordskruer.

Denne type af fundament fungerer rigtig godt til lettere bygninger såsom garager og skure. Beton bestående af jordskruer, har også den fordel at det efterlader grunden mindre påvirket, sammenlignet med et traditionelt betonfundament.

Vi tilbyder også rådgivning til følgende områder:

Mangler du hjælp til støbning af fundament til at fuldende din boligdrøm?

Vi hjælper dig i hele processen, når der skal støbes et stærkt og holdbart fundament. Du kan kontakte os på tlf 30 53 29 73 eller skrive en mail til os på martin@efeaps.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt. Vi ved at det er vigtigt at være til stede, når man har brug for hjælp.