Søger du en professionel brolægger, så tag kontakt til Erik Frederiksens Eftf. ApS. Vi har mere end 60 års erfaring indenfor feltet, så vi kan løse selv den mest udfordrende opgave. Det er vigtigt for os, at vi afleverer en perfekt opgave og at vi gør tingene rigtigt. Vi holder til i både Sakskøbing og Maribo, og vi kører gerne ud til hele Lolland-Falster

Brolægger til både små og store opgaver

Som brolægger løser vi mange forskellige slags opgaver inden for brolægning. Vi arbejder typisk med:

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Uanset om opgaven er lille eller stor, så kan vi klare den. Derfor kan vi også klare den opgave, du skal have løst. Har du en opgave, der skal løses af en anlægsgartner, så står vi også klar til at hjælpe dig med det. Vores hold består også af en masse erfarne gravearbejdere, så ønskes der gravearbejde inden brolægningen, hjælper vi også gerne med dette

Vi benytter ofte granitsten

I vores arbejde som brolægger bruger vi ofte granitsten. Det gør vi fordi det er et stærkt materiale og fordi det er meget nemt at vedligeholde. Hvis bare man behandler granit med algefjerner, så bevarer man en smuk belægning mange år ud i fremtiden.

Udover at granit er et smukt materiale, så kan det også holde til meget belastning. Når vi forbereder en bund på et areal, hvor der skal være kørsel, så sørger vi for at underlaget er kørefast. Dette gør vi ved at bruge både afrettergrus og stabilgrus. Med dette underlag er du sikret for fremtiden.

Få rådgivning af en erfaren brolægger

Har du brug for inspiration eller har du spørgsmål til det belægningsarbejde, som du skal have udført. Så tag kontakt til vores erfarne brolæggere. De kan rådgive dig i at vælge de rette materialer til både brolægning og til underlaget.

Når du kontakter os, kan du også få en pris på det arbejde, du ønsker vi skal udføre for dig. Vi kan kontaktes på 30 53 29 73 eller på mail martin@efeaps.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.