Hvis du søger en dygtig og professionel brolægger, så kontakt Erik Frederiksens Eftf. ApS.

Her finder du en entreprenør og brolægger, der kan sit kram

Erik Frederiksens Eftf. ApS blev grundlagt i 1948, og med mere end 60 års erfaring som entreprenør kan du trygt regne med, at her er en brolægger, der kan løse selv den mest udfordrende opgave. Hos Erik Frederiksens Eftf. er der i dag ansat 8 medarbejdere, og en elev. Vores succes bygger på loyale og stabile medarbejdere, som alle har mange års erfaring. Medarbejderne sætter en stor ære i at gøre tingene rigtigt og i at aflevere en perfekt opgave til kunden.

Ingen opgave er for lille, og ingen er for stor, og vi løser mange forskellige slags anlægsopgaver, og typisk udfører vi opgaver med brolægning i:

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Vi bruger ofte granitsten, da det er et stærkt materiale, der er meget nemt at vedligeholde. Hvis du behandler din granit pænt med algefjerner med mere, kan du have et smukt resultat mange år frem.

Ikke alene er granit meget smukt, det kan også holde til megen belastning. For at sikre, at det underlag, vi brolægger på, er stærkt og stabilt, tilbyder vi gerne at lave en fast bund til jer, før vi brolægger. Har du kørsel på det areal, hvor den nye belægning skal være, laver vi en kørefast bund til dig af både afrettergrus og stabilgrus. Så du er sikret mod skred i fremtiden.

Håndværker.dk logo

Få et uforpligtende tilbud

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.