Søger du en professionel brolægger, så tag kontakt til Erik Frederiksens Eftf. Vi har mere end 60 års erfaring som brolægger, så vi kan løse selv den mest udfordrende opgave. Det er vigtigt for os, at vi afleverer en perfekt opgave og at vi gør tingene rigtigt.

Brolægger til både små og store opgaver

Som brolægger løser vi mange forskellige slags opgaver inden for brolægning. Vi arbejder typisk med:

  • Kantsten
  • Brosten
  • Chaussésten

Uanset om opgaven er lille eller stor, så kan vi klare den. Derfor kan vi også klare den opgave, du skal have løst. Har du en opgave, der skal løses af en anlægsgartner, så står vi også klar til at hjælpe dig med det. 

Vores brolægger benytter ofte granitsten

I vores arbejde som brolægger bruger vi ofte granitsten. Det gør vi fordi det er et stærkt materiale og fordi det er meget nemt at vedligeholde. Hvis bare man behandler granit med algefjerner, så bevarer man en smuk belægning mange år ud i fremtiden.

Udover at granit er et smukt materiale, så kan det også holde til meget belastning. Når vi lægger forbereder en bund på et areal, hvor der skal være kørsel, så sørger vi for at underlaget er kørefast. Dette gør vi ved at bruge både afrettergrus og stabilgrus. Med dette underlag er du sikret for fremtiden.

Få rådgivning af en erfaren brolægger

Har du brug for inspiration eller har du spørgsmål til det belægningsarbejde, som du skal have udført. Så tag kontakt til vores erfarne brolægger. Vores brolægger kan rådgive dig i at vælge de rette materialer til både brolægning og til underlaget.

Når du kontakter os, kan du også få en pris på det arbejde, du kan have vores brolægger til at udføre for dig. Vi kan kontaktes på +45 30 53 29 73 eller på mail efe@live.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.