Lugter det i hjemmet, hører du små rottefødder eller oplever du at dine vandhaner ikke fungerer som de burde? Kan du nikke genkendende til ovenstående eller ønsker du at forebygge mod fremtidige kloakproblemer, findes der mange måder at få hjælp til kloakrenovering. Vi vælger den bedste og mest økonomiske løsning til netop din situation. Vi rykker hurtigt og nemt ud til Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster.

Undgå udgravninger ved kloakrenovering

Mange tager ofte et skridt tilbage når de hører ordet kloakrenovering, da der ofte medfølger sig en række af omkostninger med netop dette. Vi bestræber os på at bruge moderne løsninger, som undgår opgravningen i jorden såvel som din pengepung. Står du overfor et projekt hvor din kloak skal renoveres, bør du rådføre dig ved en professionel og autoriseret kloakmester for at finde den helt rigtige løsning, der passer til netop din situation.

Forskellige former for kloakrenovering

Der findes mange forskellige måder at få renoveret sin kloak på, det kommer helt an på hvad problemet er og hvor det stammer fra. Mange gange kan det være en fordel at gøre brug af en tv inspektion af din kloak, for at lokalisere og identificere problemet. Dette er en forholdsvis hurtig proces, som kan spare dig for både tid og penge. 

Det kan også være en rigtig god idé at være ude i god tid, inden problemerne begynder at hobe sig op. Får du lavet en forebyggende service på din kloak, kan du sikre dig mod fremtidige gener og udgifter. Hvis først skaden er sket og man ikke har opdaget det, kan det resultere i en længere og mere omkostningsfuld proces. Mange vælger også at få lavet kloakrenovering i forbindelse med til- eller fraflytning af bolig.

Forebyg og undgå trælse regninger

Som med mange andre ting i livet, så bliver det oftest ikke lettere hvis man lader ting stå hen. Det samme gælder for kloakproblemer. Hvis du er forebyggende med din kloakrenovering undgår du uforudsete regninger og dumme overraskelser.

Har man først en skade på sit kloakrør, går det ikke længe før skaden udvikler sig, det kan både være forværring af hele kloaksystemet eller sågar besøg af rotter. Alle disse ting kan medføre et hav af udfordringer i hjemmet som spænder fra dårlige vandhaner helt til sundhedsmæssige risici, ved besøg fra de små firbenede.  

Kontakt os for et tilbud på renovering af din kloak

Vi sidder altid klar ved telefoner eller på mail til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi hjælper med mange slags opgaver fra anlægsgartneri, brolægning, støbning af fundament og renovering af din kloak.
Kontakt os på tlf. 30 53 29 73 eller skriv en mail til os på mail martin@efeaps.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.