Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS er vi autoriseret kloakmester og laver alle former for kloakarbejde:

Vi er et professionelt kloakfirma, der udfører serviceopgaver for både virksomheder, offentlige institutioner, myndigheder og for private kunder. Vi rykker ud til både store og små opgaver i Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster

Kloakservice på Lolland-Falster

For at undgå problemer med din kloak, kan det være en rigtig god ide at få foretaget kloakservice. På den måde kan man undgå problemer, der ellers vil være til irritation og gene. Nogle kloakinstallationer kræver endda, at kloakservice bliver foretaget af en autoriseret kloakmester.

Få styr på dine kloakproblemer med en tv-inspektion

Har du kloakproblemer, som er til gene og irritation for dig, så kan en tv-inspektion finde problemet. Vi har stor erfaring med at løse både store og små kloakproblemer. Kloakering foregår under jorden og derfor kræver det også stor tillid fra vores kunder, at vi får løst deres kloakproblemer med en løsning der holder. En tv-inspektion hjælper os til at kunne se, hvad det er der foregår i rørene under jorden. På den måde kan vi ofte løse problemerne med tv-inspektionen uden at skulle grave ned til røret, hvor problemet ligger. 

Kloakrenovering af en autoriseret kloakmester

Står du overfor en større kloakrenovering bør du lade en autoriseret kloakmester stå for opgaven. Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS er vi autoriseret kloakmester og står gerne for din kloakrenovering. Vi har mange års erfaring og påtager os både små og store opgaver.

Få en pris på din opgave

Ønsker du at få en pris på, hvad det koster at få din opgave udført at en autoriseret kloakmester, så tag endelig kontakt. Vi kan kontakte os på telefon 30 53 29 73 eller på mail martin@efeaps.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.