Hvis du har brug for en seriøs kloakmester, så kontakt Erik Frederiksens Eftf. ApS.

En kloakmester med mere end 60 års erfaring med rør

Hos Erik Frederiksens Eftf.  ApS er vi autoriseret kloakmester og laver alle former for kloakarbejde, og har såvel maskiner som dygtige medarbejdere med lang erfaring inden for kloak. Hvis du søger en kloakmester, der har styr på rør og teknik, er Erik Frederiksens Eftf. ApS lige i nærheden. Vi er lokale og samtidig et professionelt kloakfirma, der udfører serviceopgaver for både virksomheder, offentlige institutioner, myndigheder og naturligvis også for private kunder.

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester har vi dygtige og veluddannede medarbejdere, der alle har stor viden og uddannelse i at benytte de rigtige teknikker og maskiner. Vi påtager os lige så gerne de mindre opgaver inden for kloakarbejde, men har også kapacitet således, at vi som kloakfirma kan påtage os væsentlig større opgaver inden for kloakarbejde.

I sagens natur kan man ikke se de skjulte rør, der ligger under veje, huse og grunde, så kloakering er bygget på tillid til, at de holder – og holder tæt i mange år. Og alt kloakarbejde bygger på tillid til din kloakmester. Dette store ansvar tager vi som kloakfirma gerne på os. Vi er endvidere medlem af Danske Kloakmestre.dk.

Inden for kloakarbejde beskæftiger vi som kloakmester os bl.a. med

  • TV inspektion
  • Renovering af kloak
  • Kloakrenser
  • Og så er Erik Frederiksens Eftf. certificeret rottespærremontør

Håndværker.dk logo

Få et uforpligtende tilbud

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.