Er kloakken begyndt at lugte? Eller måske er toilettet eller vasken begyndt at blive stoppet? Så bør du måske overveje at få lavet en rensning og spuling af din kloak. Når du lader Erik Frederiksens Eftf. ApS stå for opgaven, vælger du en fagperson med mange års erfaring som kloakmester. Med base i Sakskøbing, tæt på Maribo, rykker vi ud på hele Lolland-Falster

Rensning og spuling af kloak af autoriseret kloakmester

Det er især vigtigt at huske på, at hvis din kloak er tilsluttet det offentlige kloaksystem, så er det vigtigt, at du lader en autoriseret kloakmester klare opgaven. Dette skyldes, at der er regler forbundet med at foretage denne type arbejde. 
Kaster man sig ud i rensning og spuling af sin kloak uden at have nogen erfaring med det, kan man komme til at gøre det hele værre end det er i forvejen. Det er derfor ekstra vigtigt, at man lader en fagperson stå for rensning og spuling af sin kloak. 

Forebyggelse med rensning og spuling af kloak

Flere og flere vælger at få foretaget en rensning og spuling af deres kloak, inden den er så stoppet, at det er til gene. På den måde vil en rensning og spuling være mere forebyggende.
Man kan vælge at få renset og spulet kloak måske hvert eller hvert andet år og på den måde er man næsten sikker på, at man slipper for et afløb der lugter eller er stoppet. 

Få en pris på rensning og spuling af din kloak

Ønsker du at få en pris på, hvad rensning og spuling af din kloak koster, så tag endelig kontakt. Det samme gælder også, hvis du brænder inde med spørgsmål.
Du får fat på os ved at ringe 30 53 29 73 eller sende en mail til martin@efeaps.dk Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.