Rotter i kloakken kan volde et hav af problemer. Ikke nok med at de kan forhindre en optimal gennemstrømning i din kloak, kan det også medføre sig en lang række sundhedsmæssige sygdomme. Det er derfor enormt vigtigt at vælge en certificeret rottespærremontør i forebyggelsen af rotter i kloakken. Vi står klar montere rottespærre hos dig, som bor i Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster.

Certificerede rottespærremontører

Rotter i kloakken er et voksende problem i Danmark. Flere og flere danskere er begyndt et forebyggende arbejde i bekæmpelsen af rotter i husstanden. Dansk lovgivning påkræver at monteringen af en rottespærre, foretages af en autoriseret montør og det er selvfølgelig en ekspertise vi er stolte af at kunne tilbyde. Vi har en række certificerede rottespærremontører omkring Sakskøbing, Maribo og Lolland-Falster, som alle står klar til at hjælpe dig med opsætningen af disse.

Hvordan virker en rottespærre?

En rottespærre er konstrueret i rustfrit stål og fungerer i bund og grund ganske simpelt og intuitivt. Rottespærren består af to låger, som blokerer for strømninger den ene vej, men ikke den anden, på den måde kan dit kloakvand frit komme ud, uden at rotterne kan finde sig vej ind i dit kloaksystem. Bestil rottespærre og montering hos os, som sikrer at dit hjem og kloaksystem er sundt og rottefrit.

Vedligeholdelse af din rottespærre

Det er vigtigt at man sørger for at vedligeholde sin rottespærre og kloakken rundt omkring spærren. Det du selv kan gøre er at rengøre omkring kloakken, sådan at der ikke opstår nogle blokader, som resulterer i gennemstrømningen ikke fungerer optimalt. Desuden er det vigtigt at have en serviceaftale med en certificeret rottespærremontør, sådan at du med sikkerhed ved at hele installationen virker som ønsket. Sådan en aftale er noget som skal vedligeholdes årligt og vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at vedligeholde din rottespærre. Vi hjælper også gerne med kloakrenovering forinden en montering af rottespærre.

Få et tilbud på en rottespærre montering

Er uheldet ude og hører du små skridt i kloakken eller har du på fornemmelsen at der allerede er rotter i kloakken, så skal du ikke tøve med at tage kontakt til en autoriseret kloakmester. Ønsker du at få en pris på en rottespærre samt montering skal du blot tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe og du kan få fat i os på telefon 30 53 29 73 eller ved at sende os en email på martin@efeaps.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.