Står du med et projekt, hvad end som privatkunde eller på vegne af en virksomhed, så er vi klar til at rådgive og udføre professionelt gravearbejde. Vi er specialister i grave- og jordarbejde og udfører en bred vifte af entreprenøropgaver. Med base i Sakskøbing, står vi klar til at hjælpe i Maribo og resten af Lolland-Falster.

Hvad er Jord- og gravearbejde?

Jord- og gravearbejde er oftest grundstenen i et godt byggeri - Det er her hele fundamentet for det kommende projekt grundlægges og det er derfor enormt vigtigt at have et samarbejde med en erfaren og professionel entreprenør.

Gravearbejde spænder bredt og det kan være alt fra klargøring til at få støbt fundament, udgravning, opgravning, klargøring af kloakarbejde eller ændringer i terræn. Omfanget af opgaverne kan også variere fra projekt til projekt, nogle er mindre justeringer af haven, forberedelse til nybyg, andre er store entreprenøropgaver til virksomheder.

Vi har mange års erfaring med gravearbejde

Erik Frederiksens Eftf. ApS har i mere end 50 år hjulpet selvstændige og private med deres entreprenøropgaver. Vi har erfaring med alle typer af opgaver og ingen opgave er hverken for stor eller lille. Vi arbejder altid med kundens ønske i øjemed og vi lægger stor værdi i ærlighed og godt samarbejde.

Vi har erfaring med alle typer af maskiner til gravearbejde, hvad end det er rendegraver eller en minigraver, så finder vi den helt rigtige løsning til dig. 

Derfor er planlægning er altafgørende

Vores professionelle medarbejdere guider dig hele vejen gennem dit projekt. Når man skal til at lave gravearbejde er det vigtigt at man tager højde for en række af ting, inden man først tænder gravemaskinerne. Vi sikrer at gravearbejdet udføres på en sikker og ansvarlig vis, ved først at undersøge jorden. Det kan være af hensyn til ledninger, kabler eller andre typer af rør.

Når arbejdet er fuldført, sikrer vi at området efterlades opryddet og uden gener - Vi hjælper også gerne med lægge græs og fliser på plads igen eller andre former for anlægsarbejde.

Kontakt os for en snak om dit næste projekt

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS udfører vi altid glædeligt grave- og jordarbejde. Forarbejdet har stor betydning hos os og vi lægger stor værdi i et tæt samarbejde med vores kunder. Vi foretager nødvendige forundersøgelser, som sikrer en grundig og sikker udførsel af gravearbejdet. Vi udfører gravearbejde omkring Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster.

Vi står klar på telefonen og mail til rådgivning og tilbud på dit projekt. Kontakt os på tlf. 30 53 29 73 eller skriv en mail til os på mail martin@efeaps.dk. Vi har også en kontaktformular som du kan udfylde, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.