Er snerydning en sur pligt, der kommer, når man har mindst tid til det? Erik Frederiksens Eftf. ApS rykker gerne ud og klarer opgaven! Vi hjælper foreninger og virksomheder i Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster

Lad os klare både snerydning og saltning

Snerydning er en af de opgaver, man lægger mest mærke til, når ingen løser den. Det kan udløse både sure miner og faktisk også ganske farlige situationer. Alle har en mening om, hvornår der skal ske snerydning, men det er de færreste, der har maskinerne og tiden til det, når først vintervejret for alvor begynder at vise sig.

Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS kan vi med det rette maskinel og mandskab tilbyde:

  • Snerydning
  • Saltning på gader og private grunde

Rydning af sne for foreninger

Når vinteren kommer, forventes det i grundejerforeninger og boligforeninger, at der er styr på rydning af sne og saltning. Beboerne og andre, der skal kunne komme frem, forventer, at veje, parkeringspladser og fortove har fået ryddet sne, både når de skal ud om morgenen, og når de kommer hjem. Samtidig skal der saltes, når der er frostvarsel, og det skal ske i så god tid, at der ikke opstår glatte veje mm.

Snerydning for virksomheder

På både mindre og større virksomheder kan det ved snevejr være svært for de både medarbejdere og eventuelle kunder at komme til at parkere og i det hele taget færdes på virksomhedens område, hvis ikke en pedel eller vicevært har været ude og klare rydning af sne, inden arbejdsdagen starter. Er der derudover leverandører og kunder, der skal kunne læsse og losse varer med mere, er det lige så nødvendigt, at snerydning og saltning klares fra morgenstunden og måske igen i løbet af dagen.