Hos Erik Frederiksens Eftf. ApS har vi vores base i entreprenørarbejdet, som vi udfører i Sakskøbing, Maribo og resten af Lolland-Falster. Vi har siden år 1962 været Lolland-Falsters foretrukne entreprenør og kloakmester. Vi udfører en lang række af forskellige entreprenøropgaver for både privatpersoner og selvstændige virksomheder. Nedenfor kan du læse om nogle af de services vi udbyder hos os.

Kloakservice

Vi tilbyder forskellige løsninger ift. kloakservice. Vores autoriserede kloakmestre hjælper med ting lige fra kloakrenovering, tv inspektion, rottespærre montering og meget mere. Vi anbefaler altid at man gør brug af professionelle montører, når man begiver sig ud i sit næste kloakprojekt. Læs mere om kloakrenovering her

Snerydning

Når sneen falder og julen nærmer sig, er det næppe snerydningen som man går og glæder sig til. Ikke nok med at der er lang række regler for hvornår der skal være ryddet for sne, så er der også det sikkerhedsmæssige aspekt man skal tage højde for. Vi tilbyder forskellige aftaler med både foreninger og virksomheder. Du kan læse mere om vores services inde på vores side om snerydning.

Brolægning og anlægsgartner

Skal der lægges nye sten i haven eller det er større projekt? Så har vi kompetencerne til at udføre et smukt og veludført arbejde. Vi har erfaring med en lang række af materialer og typer af sten og intet projekt er for småt for os. Vi tilbyder rådgivning og giver også gerne uforpligtende tilbud. Du kan læse mere om service på vores side omkring brolægning.

Vi udfører også arbejde inden for anlægsgartneri, hvor lige ligeledes tilbyder masse forskellige services. Du kan læse om alle vores anlægsgartner ydelser her.

Grave- og jordarbejde

Står du med et projekt for døren eller skal der tilpasses noget terræn i eller omkring haven, så udfører vi også glædeligt gravearbejde i forskellige variationer. Vi udgraver til støbning af fundamenter, opgravning af hække, rødder og stød og mange flere typer af gravearbejde. Du kan finde en udvidelse af vores ydelser og tage kontakt til os omkring gravearbejde her.

Besøg vores galleri

Inde i vores galleri kan du se billeder af nogle af vores udførte opgaver. Vi opdatere løbende vores galleri, sådan at du kan få inspiration til dit kommende projekt eller se nogle af de ydelser vi tilbyder. Se vores galleri her.

Uforpligtende tilbud

Uanset hvilken problemstilling du står med, så står vi altid klar til at hjælpe med dit næste entreprenørprojekt. Du kan tage kontakt til os på tlf. 30 53 29 73 eller skrive en mail til os på martin@efeaps.dk. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver dit projekt, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.